Pányok nyáron
Pányok télen

 

 
 

Archívum 2018

Mikulás est Pányokon
2018. december 10.

Nótaesttel ünnepeltük Pányokon a Mikulás estet.
A műsorban fellépett Ötvös Éva előadóművész és vele kedves barátai.

Ez az alkalom egyúttal évzáró esemény is volt, ahol kötetlen eszmecsere keretében értékeltük az elmúlt esztendő fontos történéseit

Átadás előtt a külterületi út
2018. november 20.

Kissé furcsán is hangozhat: külterületi út. Mintha senki földje lenne. Pedig ez az út is nagyon szorosan kötődik Pányokhoz.
Ott van a pányoki erdők és a pányoki szántóföldek találkozási határán, útban Telkibánya felé.
Ez a csodálatos fekvés teszi - nekünk pányokiaknak - életünk részévé ebben a kis emberközeli tájban.
Az út sokaknak vezet valamilyen célhoz. Célhoz talál az erdőt, a szántóföldet művelő-gondozó ember, célhoz talál a vadat vizslató vadász, de célt talál a településeink között bolyongó turista is.
Gyönyörű kilátás tárul elénk a Hernád völgyére, a szomszédos Szlovákiára.
Láthatjuk a kassai dóm tetőjének aranyos csillogását. A másik irányban a telkibányai hegyek domborulata ejt csodálatba.A beruházás forrásai: Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap, az állami költségvetés és Pányok község költségvetési forrása.
A kivitelezést Mizsik László vállalkozása végezte, aki a térség szülöttjeként több sikeres beruházást valósított meg Abaújban.
Bár a műszaki átadás előttünk van, mégis mondhatom, hogy színvonalas termék született.
Pányok, 2018. november 19.

Dr. Sivák József
polgármester

EGY ÚJABB ELISMERÉS PÁNYOKNAK
2018 .november 17.

A képekre kattintva az oklevelek nagyobban is letölthetők*jpg

A Virágos Magyarországért mozgalom 2018. november 16-án tartotta ez évi és egyben jubileumi 25. díjkiosztó gálaünnepségét Nagykőrösön. Nagy megtiszteltetés településünk számára, hogy az elmúlt évi Arany Rózsa Díj után az idén újabb országos elismerést kaptunk. Az ünnepség keretében adták át Pányoknak a

Magyar Turisztikai Ügynökség oklevelét és a
Magyar Díszkertészek Szövetségének oklevelét.

A díjátadón tartott méltatásban elismerték Pányok eredményes törekvéseit a települési környezet védelmében és szépítésében, a község virágosításában. A díjátadón a települést Sivák József polgármester és Baranyai Tiborné jegyző képviselte.
Köszönjük mindazok támogatását és munkáját, akik hozzájárultak ehhez a sikerhez és ezen keresztül kis falunk országos ismertségének növeléséhez.
Pányok, 2018. november 17.

Dr. Sivák József
polgármester

Külterületi útfelújítás Pányokon
2018. november 14.

A képre kattintva a dokumentum nagyobban is letölthető!

A pányoki iskolánk a szívünkben él
2018. július 29.

Egykori iskolások megtisztelő jelenlétében ünnepelte Pányok község újabb fejlesztésének eredményét. Megújult az iskolaépület, ami újabb jelképe annak az önkormányzati törekvésnek, hogy Pányok él, a településnek van jövője.
A korábban közzétett ismertetőnk szerint a felújított épület szolgálni fogja a közösségi együttlétet, visszahozza a falusi téli esték hangulatát, segíteni fogja a szociális ellátási feladatokat is. Emellett a korábbiaknál is színvonalasabb szálláslehetőséget biztosítunk az elszármazottak, illetve az itt lakók vendégei számára.
Ezen a helyen is szeretném köszönetemet elmondani azért az együttműködésért, amit kaptam ennek a munkának a sikeres teljesítéséért. Köszönöm a képviselő testület támogatását. Illőnek tartom, hogy a honlapon is megjelenjen köszönetem Kis Erzsébet és Menyhért Barbabás támogatásáért, Menyhért Gergő cégvezetőnek és kollégáinak, hogy mindent határidőre teljesítettek. Hirdesse ez a honlap is, hogy hogy kell teljesíteni a személyes vállalást. Külön köszönet jár Baranyai Tiborné jegyző asszonynak, aki munkaköri kötelezettségét meghaladó ügyszeretettel segített és segít a további projektek megvalósításában. Köszönettel tartozom Kuzma Endre vállalkozó barátomnak, hogy mindig naprakészen tud segíteni a település érdekében.
A méltó köszönetek után nem szeretném elmulasztani azt a megjegyzést, hogy büszke vagyok ezekre az emberekre, büszke a közös eredményeinkre, és várom, hogy legyenek további támogatóim. Bízom benne, hogy lesznek ilyenek, mert az én iskolámból indult az életem és ma is bennem él. Én igazán hitelesen mondhatom, hogy Pányok a szívemben él.

Dr. Sivák József

Pányok község belterületi vízrendezése
2018. július 19.

Ajánlattételre meghívás Letölthető *pdf
Bontási Jegyzőkönyv Letölthető *pdf

Pányok község belterületi vízrendezése
2018. július 17.

Módosított felhívás 2018 07.17 Letölthető *pdf

Pányok község belterületi vízrendezése
2018. július 12.

Felhívás *pdf
Módosított felhívás 07.12 *pdf
Műszaki leírás(Letölthető*zip)
Módosított műszaki leírás 1-2018.07.12. (Letölthető*zip) 
Módosított műszaki leírás 2-2018.07.12. (Letölthető*zip)  

Pányok tovább szépül
2018. július 10.

A patakmeder felújítása után újabb örömteli fejleményről számolhatunk be a településünk infrastruktúrájának fejlesztésével kapcsolatban.
Részben pályázati forrásból, részben önkormányzati forrásból megújul a korábbi iskolaépület.
Ilyen volt....

A megújulás két dolgot takar. Egyfelől az évek óta málladozó külső homlokzatot sikerült felújítani oly módon, hogy egyúttal az épület külső szigetelést, és felújított ereszcsatornát kapott. A másik nagy változás, hogy az épületben ősztől kezdve teljeskörű központi fűtés szolgálja a kényelmet és az eddigieknél barátságosabb hangulatot.
A modernizált épület rendeltetése kettős lesz. Itt lesz a számos önkormányzati funkciót kiszolgáló „Családsegítő és szociális közösségi tér”. A másik rendeltetése az, hogy elsősorban az elszármazottaink részére biztosítani tudjunk komfortos szállást a két vendégszobában, ami immár télen is igénybe vehetővé fog válni.
Ennek az új fejlesztési eredménynek méltó köszöntésére szeretettel meghívjuk az érdeklődőket egy avatási fogadásra az iskolaépület udvarára 2018. július 28-án (szombaton) 16.00 órára.

Az önkormányzat nevében:

Dr. Sivák József polgármester
Baranyai Tiborné jegyző

Ilyen lett...

Pányok község belterületi vízrendezése
2018. július 05.

Ajánlattételi felhívás (Letölthető*pdf)
EKR Dokumentumok (Letölthető*zip) 

Külterületi útfelújítás Pányokon
2018. május 30

Ajánlattételre meghívás (Letölthető*pdf)
Bontási jegyzőkönyv(Letölthető*zip) 

Külterületi útfelújítás Pányokon
2018. május 09.

Ajánlattételi felhívás (Letölthető*pdf)
Dokumentációk (Letölthető*zip)
Műszaki leírás (Letölthető*zip)

Tisztelt Pányoki Lakótársak!
2018. május 18.

Nemsokára egy éve lesz, hogy Pányokon tartottuk az elszármazottak napját. Ennek a sokak által sikeresnek tartott találkozásnak az emlékével köszöntelek a képviselő testületünk nevében.
Bármennyire is sokan szeretnék, de ebben az évben nem tartunk hasonló találkozót. A tavaly bejelentett fejlesztési munkáink folyamatosan zajlanak és sok napi feladatot adnak a tisztségviselőknek. Mindennap láthatjátok, hogy a patakmeder egy részének felújítása befejeződött és folyik a további projektek előkészítése. Szerencsére több programunk is fut, jelen tájékoztató nem lenne alkalmas ezek részletes bemutatására. Jó szívvel ajánlom mindenkinek Pányok község honlapját (www.panyok.hu), amelyen bemutatjuk az éppen aktuális fejleményeket, eseményeket. Remélem, hogy sokan tudnak élni ezzel a lehetőséggel. A mindennapi kapcsolatban természetesen tájékoztatást adunk valamennyi programunkról. További részletek »

Találkozó a szlovák lakótársakkal
2018. május 09.

Az elmúlt évek során több, mint 15 üresen álló ingatlant vásároltak meg településünkön a szomszédos szlovákiai - elsősorban Kassa környéki – állampolgárok. Az önkormányzat fontosnak tartja, hogy az új lakótársaink egyre jobban beilleszkedjenek a falu közösségébe. Ebből kiindulva rendszeresen tartunk baráti találkozót velük, amelynek keretében részben tájékoztatást adunk a település aktuális fejlesztéseiről, másrészt áttekintjük az együttműködés napi kérdéseit is.
A legutóbbi találkozót április 28-án tartottuk a Közösségi Házban, amelyen szép számmal megjelentek a meghívott lakótársak és a képviselő testület tagjai mellett jelen volt Baranyai Tiborné a Telkibánya Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője.
Tovább»

Napsütés és ünnep Pányokon
2018. március 22.

Pányokon a mai napon ünnepélyes átadási esemény volt. A Hasdát-patak medre egy szakaszának helyreállítása a kivitelező GEOSZOLG Kft. magas színvonalú munkája eredményeként befejeződött. Ez a munka az első szakasza a település teljes csapadékvíz elvezető rendszere kiépítésének.
Az átadási ünnepségen Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő kiemelte a kistelepülések kormányzati támogatásának fontosságát és utalt ennek a folyamatnak a folytatására. Dr. Sivák József polgármester a térségi polgármester kollégák jelenlétét megköszönve az együttes fejlesztésekben való közös munkára hívta fel a figyelmet.

MEGHÍVÓ
2018. március 18.

NŐNAPI KÖSZÖNTŐ
2018. március 05.


Archívum: 2022|2021|2020|2019|2018|2017|2016>

 

 
Települési Film
Szálláshelyek

Hasdát Vendégház
Molnár Vendégház
Pillanatképek

 
© 2006-2024 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.