Pányok nyáron
Pányok télen

 

 
 

Archívum 2020

Boldog, békés Karácsonyi Ünnepeket és örömökben, egészségben gazdag
Új Esztendőt kíván
Pányok Község Önkormányzata

"Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent"
2020. június 4.

Köszönjük Baranyai Tamásnak a csodálatos felvételeket.

ÚTFELÚJÍTÁS PÁNYOKON
2020. október 23.

Teljesült egy régi álom Pányokon

Hosszú évek óta szerette volna Pányok lakossága és a településről elszármazottak közössége, hogy egy szépen felújított út vezessen a kivételes fekvésű falusi temetőhöz.
Ez az álom vált valóra az „Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatása” keretében megítélt pályázati forrás felhasználásával. Az un. temetői út és környezete teljesen megújult. A kivitelezést Mizsik László vállalkozó végezte, aki magas szakmai színvonalú munkát végzett mindannyiunk örömére.
Külön öröm számunkra, hogy ezt a beruházást sikerült a mindannyiunk számára fontos halottak napi ünnepek előtt befejezni. Köszönet érte minden együttműködőnek.

Pányok, 2020. október 23.

Menyhért Gergő
polgármester

Nyugdíjba megy Pányok község jegyzője
2020. október 01.


Baranyai Tiborné

a Telkibánya Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője több, mint negyven év szolgálat után

2020. október 1-től

nyugdíjba vonul.

Jegyző Asszony 2013 óta volt Pányok község jegyzője is.
A közös önkormányzati hivatalhoz tartozó hét település polgármesterei és dolgozói bensőséges összejövetel keretében köszöntötték jegyző Asszonyt, és elismerő szavakkal köszönték meg a Telkibánya és a kapcsolódó települések érdekében végzett munkáját. Az összejövetelen részt vett dr. Hörcsik Richárd, a térség országgyűlési képviselője is. Képviselő úr meleg szavakkal méltatta jegyző Asszony magas színvonalú szakmai munkáját és számos kitüntetéssel elismert közszolgálati életútját.
Pányok község önkormányzatának képviselő testülete - köszönetét kifejezve az eredményes együttműködésért - itt adta át a Pányok Örökös Tiszteletbeli Jegyzője címet adományozó Oklevelet.

Újabb elismerés Pányok jegyzőjének
2020. július 01.

A képekre kattinva a képek nagyobban is letölthetők!

Baranyai Tiborné

Telkibánya Közös Önkormányzat jegyzője - aki ebben a feladatkörében Pányok község jegyzője is - a Köztisztviselői Nap alkalmából a Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei Önkormányzat Elnökének Köztisztviselői Díja elismerésben részesült. Az elismerést 2020. június 30-án a Megyeháza Dísztermében tartott ünnepség keretében Bánné dr. Gál Boglárka elnök és dr. Lupkovics Beáta főjegyző adta át.
Az elismerés átadásánál méltatták Jegyző Asszony hosszú időszak alatt végzett magas színvonalú munkáját, eredményes közszolgálati életútját.
Gratulálunk Jegyző Asszony! További munkájához jó egészséget kívánunk!

Pányok Község Önkormányzata

A képre kattintva a köszöntő nagyobban is olvasható!

Veszélyhelyzet Pányokon is.
2020. április 4.

Még a sokat megélt falusi emberek sem emlékeznek a mostanihoz hasonló különleges világra. A koronavírus elterjedése miatt bevezetett jogrend különös figyelmet követel a települések önkormányzataitól is. A megkülönböztetett figyelem sajátosságát az adja, hogy egy ilyen kis településen, mint Pányok a lakosság döntő része idős, és ezért a fokozottan veszélyeztetett korcsoportba tartozik.
Az önkormányzat képviselő testülete a megváltozott jogrendnek megfelelő keretekben mindent elkövet a feladatkörébe tartozó közszolgáltatások biztosítása érdekében. Ennek megfelelően folyamatos az idősek házi gondozása, mindenki megkapja a meleg ebédet. Az önkormányzat a körülményekhez igazodóan segít a lakosoknak a bevásárlásban, a gyógyszerek beszerzésében. Felvilágosító tevékenységével közvetíti azt a központi kérést, hogy lehetőség szerint mindenki maradjon a saját portáján belül. Új feladatot jelent viszont például az, hogy segítséget nyújtunk a település közösségéhez tartozó szlovák állampolgárságú lakosok határon való átjutásához, ha erre szükség van.
A kis falu idegenforgalma természetesen leállt ebben az időszakban és az elszármazottakkal való személyes kapcsolattartás is minimálisra csökkenhet. Elszármazottaink megnyugtatására és tájékoztatására is teszem közzé ezt a kis közleményt és kérem támogató figyelmüket ebben a jövőben is.
Mindenkinek jó egészséget kívánok, vigyázzunk egymásra! Ezt szándékoztam kifejezni a mindenkihez eljuttatott immunerősítő kis személyes csomagommal is.
A honlapunkat látogatóinknak jelezzük, hogy az önkormányzat tisztségviselői állandóan elérhetők a honlapon található telefonszámokon.
Pányok, 2020. március 31.

Menyhért Gergő
polgármester

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!
PÁNYOK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA


Archívum: 2021|2020|2019|2018|2017|2016>

 

 
Települési Film
Szálláshelyek

Hasdát Vendégház
Molnár Vendégház
Pillanatképek

 
 
© 2006-2023 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.